-

joi, 30 octombrie 2008

Sexul dauneaza activitatii profesionale

Recomanda unui prieten din lista ta de Yahoo! Messenger

Cateva studii realizate in Marea Britanie(oare cercetatorii astia dorm vreodata?), conform carora s-a aratat ca studentii care fac mai putin sex au note mari la scoala, au fost punctul de pornire pentru realizarea unor cercetari similare, insa nu in scoli, ci la locurile de munca, in diverse companii romanesti.

Sondajele realizate de Irecson, Gallup si Insomar, pe un esantion de 5 milioane de salariati au aratat ca romanii care au parte de activitati sexuale frecvente nu se mai pot concentra la locul de munca si a
u rezultate mediocre. Dimpotriva, persoanele care fac sex rar se orienteaza catre implinirea profesionala si se dedica in totalitate muncii prestate. Asadar, cercetarile au aratat ca 76% dintre cei care nu fac sex frecvent, ba chiar foarte rar, ocupa pozitii inalte in companii, majoritatea dintre acestia fiind manageri. De asemenea, 88% dintre cei care fac sex regulat, aproape zilnic, au pozitii mici in companii si nici o dorinta de promovare. In urma acestor studii s-a realizat un top cu companiile in care se face cel mai putin sex si care au rezultate pe masura abstinentei. Pe primul loc al topului s-a clasat compania Leo Burnett, cu doar 1,2% dintre angajati activi sexual, Vodafone Romania, cu 2,5% angajati activi sexual si Monopoly Media cu 2,7% la egalitate cu Rompetrol.

Deci daca vrei sa-ti mearga bine la munca pune-ti pofta sexuala in cui!!!

Niciun comentariu: